Träningsvärk när jag skrattar..

..och ändå så tyckte jag inte att jag tränade magen så mycket på gårdagens Emmapass. Det var tufft och svettigt men gud så härligt. 10 kämpar med Emma och vi körde cirkelträning med 12 stationer a la tabata twist. 20 sekunder per station och 10 sekunder mellan där vi bytte övning.

Fällkniven, ( det är väl den som gett träningsvärken), drag till hakan, burpees, trx där vi stod på händer med fötterna i öglorna och sedan drog in benen mot magen. Tja, den kanske tränar magen också när jag tänker efter. Vi körde även stepbräda med sidoutfall, ryggresningar med viktplattor, tricepspress och armhävningar.  Fyra sista övningarna var planka mot vägg, axelpress med stång, twister och svingar. Klarade det hela skapligt om jag får säga det själv. Nästa var betydligt värre.

Fortfarande tabatamode men byte mellan planka, jägarvila och något V som var fullständigt omöjligt, eller inte men jag fick fokusera ordentligt på andningen. Kanske den som känns idag, brukar inte känna så mycket i magen. V:et innebar att sitta på rumpan med fötterna upp i luften formad som ett v där ena benet var överkroppen och det andra benet de ihopvikta benen. Vet inte om ni förstår vad jag menar men kan nog inte ge bättre beskrivning än det.

Imorgon är det dags för vårruset. Lite nervös över det, för jag har ”vilat mig i form” dvs inte sprungit på evigheter känns det som. Ett av mina mål för i år var ju att springa ett lopp om jag minns rätt. 😉

IMG_2199
IMG_2194 IMG_2191

5 tankar om “Träningsvärk när jag skrattar..

    • Det svåra är ju inte att börja igen för det har jag gjort tusentals gånger känns det som men det är just det att fortsätta att hålla igång. Håller tummarna för att du kommer igång igen. Vad gillar du att träna?

     Gillad av 1 person

     • Jag har aldrig tidigare varit intresserad av träning, men för tre år sedan började jag simma, simmade fyra dagar i veckan under några månader, jag bara älskar att simma, gör det fortfarande i perioder. Efter några månader i bassängen började ett intresse för träning vakna och jag ville prova lite annat också, så jag har kört lite gruppträning som dans, bodypump, trx, spinning med mera, sprungit lite och även lite gymträning. Favoriterna är ju simning, löpning och spinning – dans är ju himla roligt också 😀 Perioder tränar jag väldigt intensivt, men sen jag började fotografera så får jag inte tiden att räcka till… Det är mina två största intressen – fotografering och träning 😀

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s