Lite allt möjligt från de senaste dagarna

grill

Igår var jag och familjen hos en grannfamilj. Vi brukar sällan ha en tradition att fira något tillsammans med någon. Det gör att det växlar ganska mycket med vilka vi firar nyår, midsommar etc. Valborg är undantaget, vi firar alltid här i byn,  5 vuxna och 5 barn som har det väldigt trevligt tillsammans.

God mat och underbart sällskap, kan det bli bättre. Vi brukar alltid åka iväg och kolla på bålet inne i tätorten men vi hoppade över det igår. Grannfrun tände grillen och barnen grillade marsmallows. Rätt så mysigt det också. Ibland blir även det lilla bra.

Idag däremot har jag bara tagit det lugnt. Åkte till en av mina bästa vänner under ett par timmar bara för att prata om ditt och datt. Vi har inte hunnit med att träffas på ett tag. Under tiden jag var där så fick Jocke passa på att flyga lite fritt. Var lite orolig ett tag att hans fria flygningar skulle orsaka extra krydda i mitt te men han missade faktiskt. 😉

jocke

Jocke i en av C:s  underbara kökslampor. Han är så fint tecknad och han var en fröjd att se. Matchade inredningen perfekt 😉

turkisktte

Eftersom C precis kommit hem från Istanbul fick jag också möjligheten att prova på turkiskt te med klöver och kanel. Smakade lätt blommigt, lite kryddigt men det jag framförallt kände var sötman. Turkiskt te är lite för sött för mig men jag är tacksam över att få ha provat det. Tack C, jag fortsätter med ditt chaite även i fortsättningen, perfekt för mig. Häftigt röd färg dock och istället för blad så var teet ett rött pulver.

Smaka om du träffar på det någon gång! Alltid kul med nya saker även om det kanske inte alltid blir en solklar hit.

Önskar er alla en fortsatt trevlig helg kanske blir något mer inlägg idag. I morgon är det dags för Emmaträning!

En efterlysning kanske jag också kan passa på med. Har du något förslag på vad jag bör skriva om så får du gärna lämna en kommentar, ibland kan det vara bra med lite olika upplägg.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s