Tjock, ful och fullständigt värdelös

IMG_5895

Hur gick det så? Jag vaknade någorlunda pigg och glad. Nu på kvällen har jag kommit ner i en svacka. Känner mig tjock, ful och fullständigt värdelös. Det är inte ofta nuförtiden men det händer och nu känns det så.

Jag vill bara vara ensam, lyssna på musik och bara vara. Det sista jag vill är att E och K ska komma och gosa. Jag vet att de bara vill väl men när jag känner så här behöver jag utrymme. Luft för att få en chans att komma ifatt mig själv. Det hela handlar om en obalans, att inte känna sig tillräcklig.

Sitter här och bloggar när jag egentligen borde vika tvätt, borde plocka undan i vardagsrummet, borde plocka fram kläder inför morgondagen…borde, borde, borde….

Så himla trött på mitt dåliga samvete. Jag gör uppror! I alla fall där uppe i mitt alldeles egna huvud. För husfridens skull så kanske det är bäst att jag kväser det där, eftersom jag redan betett mig som en sur blivande kärring som bara tänker på sig själv. Jepps, självömkan är på topp som ni kan se, återstår att se hur jag ska hantera det under kvällen. Kanske en kopp te och några låtar till så ska jag återvända till att bli en såndär ultimat, superperfekt mamma som kan göra 156 saker samtidigt.

4 tankar om “Tjock, ful och fullständigt värdelös

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s