Uppdaterat fotogalleri och lite annat

IMG_7012

Nu är bloggens fotogalleri uppdaterat och i med detta inlägg så är jag upp i 124 inlägg :-). Detta är faktiskt inte min första blogg utan jag har haft 3 stycken innan men de har alltid dött efter en sisådär 3-5 inlägg och noll inspiration.

Denna bloggen hade egentligen en förväntad livslängd från min sida fram till min 40årsdag nu i sommar men eftersom jag tycker att det är så roligt att blogga så kommer jag förmodligen att fortsätta även efter detta datum. Vi får se hur det blir.

Tack alla ni som kommenterar och skickar feedback till mig. Det är roligt. 🙂

Önskar er en riktigt bra helg, själv ska vi fixa lite inför New York-resan idag och i kväll är det 40årsfest som jag ser fram emot mycket.

2 tankar om “Uppdaterat fotogalleri och lite annat

    • Tack så mycket, vad glad jag blir av att höra det. Tack ett par veckor till till resan men det kommer att gå snabbt och 40årsdagen är egentligen inte förrän mitt på högsommaren. Fast det klart NY-resan är för att fira att vår familj fyller 100 år tillsammans. 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s