Ringsjö värdshus

wallenbergare

Jag åt lunch i dag på Ringsjö värdshus. Har aldrig varit där innan men jag blev positivt överraskad. Inte för att jag vet vad jag hade förväntat mig egentligen men allt var bara så bra.

Från salladsbuffén till brödet och varmrätten som var Wallenbergare med rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos. Supergott! Vita dukar och färska blommor på borden med utsikt över Ringsjön. Att jag aldrig ens fått tanken på att äta här innan. Varmrätten kom in på en varm tallrik, bara det gjorde mig smått överförtjust. Någon som tänkt till.

Wallenbergaren var lite lätt krispig utanpå och perfekt tillagad inuti. Hit kommer jag helt klart fler gånger och har du vägarna förbi Höör på väg mot Malmö på väg 23 och det råkar vara vid lunchdags, testa och se om de har bord ledigt. Jag vågar lova att det är värt det.

IMG_6990

Vid Ringsjö värdshus!

2 tankar om “Ringsjö värdshus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s