Kast med litet däck

Vi körde uteträning på dagens pass med Lifestyle by Emma. Inte alls dumt att stå där mitt på det gröna gräset och bara vara. Här kommer lite axplock om jag kommer ihåg rätt. Kan också vara förvirrad efter allt det bländande solskenet.

Upp för slänten, nerför slänten, 10 knäböj.
Upp för slänten, nerför slänten 10 armhävningar.
Upp för slänten, nerför slänten och 10 spidersteps.

När man gör cirkelträning utomhus så går det alltid att ta ut svängarna lite och involvera saker som inte går att använda inomhus direkt. Nåja inte där vi tränar i alla fall.

svingEmma demonstrerar svingar

Började med armhävningar, fast jag inte gjort det på ett tag så kom jag upp i 20, sedan började jag känna av handlederna så jag tog de sista mot slänten istället. Avlöste med jämfotahopp i däck fram och tillbaka, gjorde good mornings (de andra gjorde svingar), kast med slamball ner i marken, fällkniv och sedan direkt till det förhatliga repet.

repetDen snygga hantering av repet känns det som om jag har i exakt 5 sekunder och det är inte jag på bilden.

Yes Emma, jag avskyr repet fortfarande. Nästan lika mycket som i början. Det positiva idag var möjligen den vackra naturen. Kan inte fatta hur svårt det ska vara att sätta ett rep i rörelse egentligen. Det är ju bara ett rep, tjockt rep, svart rep. Vi går inte ihop.

traning2

Smart att lägga repet innan traktordäcket. Känner att det kan vara bra att arbeta upp lite ilska inför utmaningen att välta ett 75 kg traktordäck fram och tillbaka. Bara att gå ner i knäböj och sedan upp och vält. Försöker tänka på knipet samtidigt eftersom det är något vi tjejer alltid borde tänka på när vi tränar. Ni kommer väl ihop Susanne Lanefeldt i Sköna söndag. Knip ;-).

traning

Härligt jobbat av alla och en härlig kväll!

Lyft upp till hakan. Efter en minut är det dags att gå vidare till kast med litet däck. Jag säger litet för det är litet jämfört med traktordäcket. Riktigt roligt att kasta däck hit och dit och ett bra sätt att träna rotation. På sista övningen går jag ner i knäböj med boll som jag i upprätt läge kastar upp i luften, fångar och sedan ner i knäböj igen.

Vi kör en repris på samma runda men halverar tiden per övning.

Sedan kommer en 5 minuters plåga i eget tempo, 10 burpees, 8 fällkniv och 6 mountain climbers per ben. Jag tappar räkningen, känner hur jag vid någon av de sista burpeesarna får ett grässtrå in i munnen. Det är bra nu och precis då är det klart. Sjunker ihop av trötthet i gräset. Ligger på rygg och studerar en nästan molnfri himmel, enbart vita streck som syns och jag vet att snart, snart är vi klara och känslan jag har av lycka efter ett avslutat pass är värt allt.

slut

utetraning

Fotona har jag fått från Emma utom det översta. Tack! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s