Ängel eller djävul?

Jag led visst av splittrad personlighet igår. E hade svårt för att bestämma sig men det slutade med att jag fick ett par röda djävulshorn från utklädningslådan på mig. Det är inte första gången om vi säger så.  Idag kommer jag inte ens ihåg vad det hela handlade om och vi blev vänner igen. Ska se om jag lyckas behålla min änglalika status hela dagen idag eller om en hård dags jobb gör att jag trillar över till den onda sidan igen.

Allt beror förmodligen på från vilket perspektiv man ser det hela ifrån. Önskar er en riktigt bra dag.

angelordevil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s