God morgon!

Två morgonar på raken så har jag sett en jättefin hare utanför fönstret. Två morgonar på raken har jag sprungit iväg för att hämta kameran för att försöka fånga den på bild. När jag kommit tillbaka så har jag sett den springa vidare på nya äventyr mot golfbanan. Tacka vet jag spindelnät, de kan inte springa någonstans ;-).

Önskar er alla en riktigt förträfflig morgon och fredag!

IMG_6893

IMG_6890

3 tankar om “God morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s