Stora stygga vargen, det är jag det ;-)

Emmaochjag

Världens bästa Emma och jag! 🙂

ÄNTLIGEN! fick jag träna igen. Bye, bye alla elaka virus nu vill jag inte se er på ett tag. Det ska vara min tid nu. Idag körde jag ett grymt pass hos Emma. Under träningen så kände jag som Stora stygga vargen måste ha känt sig när han försökte blåsa ner Bror Duktigt hus i sten. Duktigt flås, med andra ord 😉

Dagens uppvärmningsrunda var det lilla, det som kom sen var inte att leka med. Varken om man som jag inte tränat på ett tag eller om man är tränad. Det är det som är så fantastiskt på Emmas pass. Du anpassar det till din nivå och om det känns svårt så märker du redan efter ett par gånger att det går mycket lättare.

10 stationer av diverse utmaningar stod på schemat. Twisten denna gången var att köra varje station i tabata mode, dvs 8 rundor a 20 sek på varje station. Naturligtvis några sekunders paus mellan varje runda ;-).

Började med mountain climbers för att under nästa station använda trx slyngan genom att stå i armhävningsposition med fötterna i slyngans två handtag och sedan böja in benen mot magen. Inte helt lätt att förklara och inte helt lätt att genomföra, som tur är så är både tränaren och träningskompisarna super på att peppa. Speciellt kanske när man som jag låter halvdöd och det är 5 rundor kvar på samma station. Då behöver jag allt pepp jag kan få. 🙂

Snabba fötter mot en stepbräda, knäböj med viktplatta som vid uppgång lyfts mot taket som axelpress och utfall bak med rotation. Flashback till barndomen genom att hoppa hoprep sedan kom armhävningar, höga knän på tjock matta, spider steps och till sist burpees.

Alla på träningen var helt slut efteråt men det kändes som en bra trötthet och jag har en känsla av att alla var väldigt nöjda med dagens insats. Tack Emma, Christer, Lisa och Maria för ett superbra pass. Älskar all energi jag får under och efter ett pass. 🙂

2 tankar om “Stora stygga vargen, det är jag det ;-)

    • Spot on, get kändes faktiskt nästan som jag skulle avlida på vissa väl valda delar men då lät jag högt och fick peppande kommentarer tillbaka så det var skönt. Tack, jag kände också att det var skönt. Har varit mycket jobb och virus på sistone och då var det skönt att bara få ta ut sig och landa i stunden. Det bästa med att ta ut sig är också att man är så trött att man orkar inte tänka på andra saker och det i sig blir energigivande när man bara tänkt på genomleva timmen. 😉

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s