Söndagsbilder!

Började dagen med en härlig promenad tillsammans med Maria. Vi tog en timme i raskt tempo. Åh vad härligt det kändes. Jag gillar inte att gå själv men med sällskap så är det väldigt angenämt. Underbart att du frågade Maria. Jag kände mig så nöjd när jag kom hem igen.

Nu känner jag mig lite stel i ansiktet men tror att det beror på vädret. Jag har börjat arbeta i trädgården och känner en tillfredsställelse av att ta bort det som är dött och gammalt för att ge plats åt det som börjat växa. Det är en enorm skillnad på bara en vecka. Växtligheten har fullkomligt exploderat men än det finns det knoppar som inte slagit ut.

nyckelpiga

Fick sällskap av en nyckelpiga under dagens trädgårdsarbete.
Karleksort

Klippte också ner den gamla kärleksörten och konstaterade att kirskålen (ni ser otäckningarna till höger i bilden) jag har i trädgården har kommit där för att stanna.

blad

Kan också säga att jag plockade fullt med sniglar idag, hade de varit ätbara (det kanske de är?) så hade det räckt till hela familjen. Mördarsniglarna hoppas jag dock på att slippa. Hittade i alla fall ett blad som var helt sönderätet? Vackert!
klatterhortensia

Hortensian har också börjat få knoppar och eftersom jag inte plockade bort blomställningarna i höstas som jag brukar, så blev det en fin bild av gammalt och nytt. Efter att jag tagit bilden åkte de gamla blommorna bort.

IMG_6860

IMG_6882

Vitsippornas tid är äntligen här för fullt och jag fullkomligen älskar det. Tycker också om kontrasten mellan skogen och byn, viss skillnad. 🙂 Ha en riktigt fortsatt bra söndag! Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s