Du är inte som Rudolf

Sommarens Finlandsresa är bokad. E undrade om jag bokade hytten med soffa. Jag svarade nekande med hänvisning till att den andra hytten var billigare. E klappar mig på huvudet och säger: Du är inte alls som Rudolf*

* Ska erkänna att jag vet inte om hon är ironisk eller inte. Rudolf är ju Sunes extremt snåla pappa och jag är osäker på om hon tyckte det var snålt att ta en billigare hytt eller om hon bara var glad över att jag betalade resan utan att knota.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s