Fredag igen…

Känner fortfarande sviter av föregående helgs förkylning. Hemmet är ostädat, tvätten hånar mig där den ligger i hög, fönstren är oputsade, och jag som alltid har koll upplever att jag ligger back arbetsmässigt. Känner mig lite tjock, otränad och stressad men ändå förunderligt lugn. För nu är det fredag kväll :-).

Hela min kropp håller på att försöka gå in i avslappningsmode. Har pysslat lite med origami och nu sitter jag här med mitt sedvanliga glas fredagsvin. Livet är allt bra härligt. Önskar er alla en riktigt bra fredagskväll!

tulpan

Jag köpte på mig lite origamipapper under dagens lunch bara för att jag är barnsligt förtjust i pyssel och jag tycker att origami är vackert! Beskrivningen till tulpanen ovan är från en bok vi har här hemma.tulpan2

organizer

Passade även på att vika en liten ”desk organizer”. Visst blev den fin? 🙂

Beskrivningen till asken ovan hittar ni på:

http://www.origami-instructions.com/origami-desk-organizer.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s