Tänk om jag kunde se vad du ser..

solned2

..när du ser på mig. Jag undrar vad jag skulle se då?

En blick avslöjar en hel del men ändå finns det så mycket dolt i våra tankar som vi aldrig delar med andra människor. Vårt eget allra innersta finns där djupt inom oss. Ibland låter vi andra få en glänt in. Öppningen finns där under stunder av tillit, stunder av ro, stunder av trygghet och när vi känner oss avslappnade med andra människor.

Ibland kostar det på att släppa någon inpå livet. Ibland får vi ångra det men ofta är det värt det. Att dela med sig. Att få veta att  jag är inte ensam, det finns någon annan som känner som jag. Någon som förstår. Någon som försöker förstå eller kanske till och med någon som har upplevt liknande saker som jag.  Hur ensamma vi än känner oss så finns det alltid någon där ute som delar samma eller liknande upplevelser på ett eller annat sätt. Vi behöver bara förstå att vi är inte ensamma. Vi är nog alla lite vilsna själar ibland och det är OK. Det viktiga är att vi förstår att livet är föränderligt. Vilsenheten, ensamheten, den kanske bara är för stunden. Det finns alltid en väg ut mot ljuset men ibland tar det längre tid än vi trodde.

Ta hand om er! Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s