Jag smälter varje gång..

IMG_1028Idag vid läggdags så ligger E och gosar med mig och utbrister plötsligt. ”Du är varm, mamma och du har ett varmt hjärta”.

Jag ligger och smälter när jag hör det.  Som om det inte är nog så utbrister hon i nästa sekund ” Och så är du den bästa mamman i världen eller nej” Jag fryser till lite lätt och undrar vad hon ska dra till med när hon i nästa utandning fortsätter ” jag menar universum, du är universums bästa mamma”. ”Mamma, förresten varför finns det bara ett universum för det finns ju många galaxer?” Jag svarar helt sanningsenligt att jag vet inte, men om hon ska köra jämförelsen med universums bästa mamma så är jag glad att det bara finns ett universum.

Barn ger verkligen oss föräldrar villkorslös kärlek och det är så härligt. Att jag har ett så varmt hjärta beror nog på att jag har två så underbara barn som värmer upp det med jämna mellanrum med alla dessa härliga kommentarer som kommer direkt från deras hjärtan. Jag smälter varje gång..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s