En annorlunda morgon…

Vaknade i morse och halsontet var fortfarande kvar. Gick ut i vardagsrummet och fick se fjädrar. Påskharen har varit här och tänkt på oss vuxna också. Omtänksamt 🙂 fick en gul fin liten äggkopp med två hallondödskallar och en sur dödskalle. Mitt favoritgodis om jag bortser från choklad då. Tack påskharen!  Jag vet att du brukar titta in och läsa ibland! 🙂

toa

Nästa överraskning var helt klart ovanstående som låg placerat ovanför toalocket. Kanske inte det mysigaste en lördagsmorgon.  Om jag säger så här… den där sugmojängen som de säljer i affären borde ha längre skaft. De borde förutse att barn kanske spolar mer än en gång och då är skaftet väldigt litet. Fast man är väl viking.  Fast det klart de hade inte toaletter på det sättet men de härdade ju ut en massa annat istället.

Den traditionella påskjakten hade vi såklart också och Påskharen måste verkligen ha varit busy i år för det var en mängd olika spår i år. Misstänker att flera familjemedlemmar varit inblandade.
paskteckning
jakt2
hare
Hann också spana in en ekorre som sprang här över hustaken men hann tyvärr inte ta en bättre bild. Kanske en påskekorre, vem vet?

ekorreFår väl passa på och önska er alla en riktigt fortsatt:

glad

pask

Själv är jag fortfarande inte riktigt kry men det tar sig och jag hoppas på en betydligt piggare morgondag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s