TGIF!

Ja, tack och lov för fredagar. Det är skönt! Speciellt när man har haft en hård arbetsvecka bakom sig. Jag älskar mitt jobb och mina kollegor men det är få saker som slår en fredagkväll när man har hela helgen framför sig.
kok taco

Kvällens mat, enklast möjliga. Taco med världens godaste hemmagjorda sås och köttfärs förstås. När vi gör tacoköttfärs så kör vi inte någon tacokryddmix från affären utan det fungerar lika bra med salt, peppar och spiskummin. Såsen gör vi på 1 burk creme fraice 2 dl, 1 tsk sambal olek och 1 pressad vitlöksklyfta. Ni som känner mig vet att jag inte lagar mat men jag är istället förste köksslav så grönsakerna har jag hackat 😉 och jag är också rätt så bra på att ta hand om disken även om vi delar rätt lika på den fronten.

vin

Fredagskvällen är inte riktigt komplett utan ett glas rött. Ett av mina favoritviner, Doppio Passo Primitivo Organic årgång 2014 Väldigt gott! Inser att det kanske ser lite B ut med våra namn på glasen men det är ganska praktiskt. Vi fick dem i samband med ett bröllop vi var på en gång.  🙂

Önskar er alla en riktigt trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s