Ringsjön

Gick en 30 minuters runda på lunchen för att samla kraft och energi från naturen. Det kändes bättre, men jag är fortfarande trött, huvudvärken börjar släppa. Har hunnit med både att jobba hemifrån idag och ett besök hos sjukgymnasten på morgonen. Han gav mig två nya övningar att öva in och så körde han akupunktur så klart.

Nålen i vaden kändes inte denna gången. Nålen i låret var värst. När det släppt så låg jag nästan och somnade på britsen när han kom in för att vrida runt nålarna. Det var skönt ändå. Häftigt att nålar kan sätta igång kroppens egen läkningsprocess. Skeptiskt tills jag provade men det känns som om det fungerar över förväntan. Nu ska jag fika och sedan ta ett sista jobbryck. Bjuder på lite härliga bilder som jag tog under dagens promenad. Naturen är vacker!

vackert

bryggan
motland vass skog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s