Inte riktigt kry..

minhorna

Började nog egentligen redan på lördagen, jag satt på kvällen i E:s gröna saccosäck, läsandes min nya bok medan resten av familjen tittade på ”Smartare än en femteklassare”. Slumrade in och vid halvnio-tiden insåg jag att det var dags att gå och lägga mig, sov till 7:14 morgonen efter. Redan då hade jag mina aningar som besannades senare under dagen. Fick världens huvudvärk och kände mig lite småförkyld.

Jag hade hoppats att en god natts sömn skulle hjälpa men nix det gjorde den inte. Huvudvärken finns fortfarande kvar. Nu har jag tagit en alvedon inför morgonens kommande sjukgymnastbesök och sedan ska jag jobba hemifrån i lagom takt under dagen för att se vad jag orkar med. Hoppas att det går över fort! Verkar ju vara mycket som går fortfarande i sjukdomsväg men visst borde det väl lugna sig snart i takt med att våren spirar allt mer? Håll er friska allihopa och ha en riktigt bra vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s