N.Y.C

ny                                                                Bild på New York från appen Wallpapers.

Jag har alltid drömt om att åka till det stora landet i väst U.S.A. Visst är det lite fånigt? Badsemestrar i all ära men jag vill upptäcka nya kulturer, platser och människor. När jag var liten drömde jag om att åka till ett visst antal platser i världen och se vissa saker. Några har jag redan avverkat som pyramiderna i Kairo och Kinesiska muren i Kina men det finns många platser kvar. En av platserna som jag bara drömt om är New York.

Idéen kläcktes egentligen för ett par år sedan. Jag, J och barnen var hemma hos J:S föräldrar på middag. På något sätt så kom vi in på och pratade om våra kommande 40årsdagar. Jag kände att jag gärna skulle vilja ha en stor fest för mina vänner och då säger J: Jag tycker att vi ska åka till New York! Plötsligt så kändes det så självklart, klart vi ska åka till New York.

Först var tanken att vi kanske skulle vara flera tills vi bestämde oss för att åka bara vi två. Kan väl säga att när barnen hörde det så började K köra med diverse argument för att hon och E skulle få följa med. Hon var lyckosam för nu ska   barnen också med. :-).

Istället för 40 + 40 så blir det istället för att vår familj fyller 100 i år. K har redan fyllt 11, J fyller 40, E fyller 9 och jag 40. Bästa sättet att fira 100 år tillsammans.

Det är mycket vi vill se och redan i höstas bad jag om tips från alla möjliga om vad man kan göra i New York. De tipsen och lite egen research ligger till grund för kommande planering.

Pass fixade, Efta fixat, hotell och flygbiljetter är bokade med mellanlandning på Island så nu är det bara planeringen kvar. Jag längtar!

2 tankar om “N.Y.C

    • Åh, vad roligt! Skicka gärna tips om du har några. Vi planerar för fullt för att fylla vår vecka. Tänkte också uppdatera bloggen när vi varit där men jag längtar. Nedräkning pågår! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s