Bara vara

FullSizeRender

Ibland är det skönt att bara gå och ”skrutta” hemma och göra allt och inget och bara vara. Jag känner att det är alltid är så mycket jag ska göra och hinna med. Helgerna försvinner fortare än kvickt och tiden med dem.

Träningsmässigt har jag tagit det lugnt hela veckan. Inte en endaste armhävning har det blivit utan jag har bara vilat 5 dagar. Igår kunde jag inte vänta längre utan tog en löptur med uppdaterad spotifylista. Skönt, fast jag fick känning i höften efteråt. Har tänkt att jag borde gå till sjukgymnast och kolla men har hittills skjutit det på framtiden.

FullSizeRender-4

C6503C8F-6743-4A10-AEE4-1F01E735CF8E

Många gånger blir det att jag prioriterar barnen, jobbet och hemmet framför mig själv. Träningen är det första på länge som jag prioriterar och jag är rädd att om jag går till sjukgymnasten så kommer hon att förbjuda mig från att springa.

Gå är ett alternativ men så himla tråkigt att göra själv. Konstigt egentligen, för när K var liten och vi bodde i Malmö gick jag 3-4 timmar per dag med barnvagnen och det gav mig en sådan ro i kroppen. Vem vet jag kanske hittar tillbaka till det när våren kommer?

Januari och februari flyter på som en dimma och jag har nästan befunnit mig i en bubbla. Träffade en kompis i veckan och fast vi bor nära varandra så har vi knappt setts i vinter. Båda har varit upptagna på var sitt håll med familj och jobb.  Underbart det var att bara sitta ner och prata kring en kopp te. Tjejsnack behövs verkligen ibland, speciellt om man som jag har många funderingar kring saker och ting.

En gång när jag var liten sa min mamma till mig: -Det är inte bra att fundera så mycket.
Fast jag kan inte hjälpa det. Jag är en funderande/reflekterande människa. Jag vill inte bara springa runt som hamstern i sitt hjul. Jag inbillar mig att allt tänkande är bra för något och jag vill vara aktiv i de val jag gör, närvarande.

Igår började jag förresten läsa en roman i feelgood-genren som jag varmt kan rekommendera. Skönt avbräck till alla deckare som jag brukar läsa. Måste erkänna att jag hade svårt att släppa taget så den är redan utläst. 🙂 Länge sedan jag läste en bok och ni som känner mig vet att jag älskar och alltid har älskat böcker.

FullSizeRender-1

Jag ser fram emot Mellon i kväll och en riktigt bara vara söndag i morgon då vi ska fortsätta att planera vår kommande resa till NY. Önskar er alla en fortsatt trevlig helg.

6 tankar om “Bara vara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s