Glömskan…

En gång när E var runt 1,5 år och jag hade henne och K på olika dagis så dök glömskan upp. Jag var halvvägs till jobb när jag märkte att hon satt kvar bak i bilen och inte befann sig på dagis som hon borde. Den händelsen gjorde att jag gick ner i tid till 75%. Det blev för mycket att hålla balans mellan arbete och fritid.

Förra veckan glömde jag att skicka med badkläder till E. Kom till jobbet och såg att jag hade tre missade samtal som visade sig beröra detta.  Det var tur i oturen för just denna dag hade en kompis i E:s klass sin mamma på besök. Mamman åkte hem till och lånade ut både handduk och badkläder till E. Jag blev så glad när jag fick höra att det löste sig på bästa sätt och ringde för att tacka henne på kvällen. Jag brukar faktiskt inte vara disträ utan ha ganska bra koll på saker och ting.

I helgen tappade jag bort ord. Vi hade kalas nr 3 för K och min lillebror kommenterade det hela. Det är bara vanliga ord som försvinner och det har förekommit någon gång innan. Det var länge sedan sist. Framförallt händer det när det är mycket att göra. Jag vet att det är en varningssignal om att kroppen och knoppen behöver fokusera på färre saker. Jag ska försöka planera upp mina dagar ännu bättre, fortsätta med träningen och eventuellt få till lite mer sömn.

Nu är alla födelsedagar förutom J:s avklarade, så det lär lugna ner sig. Jag har några saker att göra med Skåneresan för K:s klass som jag ska försöka pricka av så fort som möjligt + några andra besök jag verkligen borde klämma in + lite annat. Vart tar tiden vägen egentligen?

Det känns som om jag har amningshjärna fast utan bebis! Jag vet att det finns forskare som säger att det inte existerar men ”been there, done that” och visst kändes hjärnan lite mosigare när barnen var små. Det kanske också berodde på för lite sömn, vem vet.

Alla möjliga känslor far runt i kroppen. Jag tror jag känner mig lite vilse!

IMG_6038

2 tankar om “Glömskan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s