Vila är överskattat, eller…?

youaresomuchstronger

Såklart körde jag ett Lifestyle by Emma-pass imorse. Veckan blir liksom inte komplett utan det. På dagens pass körde vi HIT (Högintensiv träning).

Vi körde fem övningar rakt av. Första rundan 60 sekunder på varje övning, sedan 50, 40, 30, 20 och 10. Benböj med vikt, svingar, utfall med rotation, armhävningar och till sist burpees.

Armhävningarna gick bra första rundan sedan fick jag göra dem mot väggen. Jag har en känsla av att jag kanske överansträngt mina handleder lite grann så jag får nog bestämma hur jag ska göra med min 100 armhävningsutmaning. Den känns inte riktigt realistisk längre. Det har blivit många armhävningar på kort tid.

Pagmyrskan, jag tror nog ändå att jag gjorde armhävningar för dig med. 😉

Både benböjen och svingarna började jag med 12 kg kettlebell för att efter ett par rundor gå ner till en 8:a istället.

Vi hann med lite tabata på slutet också och körde både jägarvila, triceps, biceps med axelpress och utfall där vi inte direkt stod stilla men ändå gjorde det.

Jag känner mig trött i kroppen och efter morgondagens intervallpass så funderar jag på att ge min kropp sportlov fast utan sport. Kanske inte helt fel att vila ibland, fast det klart jag får väl underhålla mina armhävningar lite grann i alla fall.

Bild överst från ”Lifestyle by Emma” som passar bra eftersom vi pratade om att mycket under ett pass av vad vi orkar har med vår mentala bild att göra. Hur intressant som helst!

11004125_10152703436896593_815424211_n

En tanke på “Vila är överskattat, eller…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s