Vår i luften!

Det har varit en fullspäckad lördag men något lugnare söndag.

I fredags åkte K på innebandyläger. Det var över natten och efter min träning igår var jag och såg lag Frosta spela mot Stanstad. Tyvärr förlorade vi men jag är ändå otroligt stolt över min dotter. Hon och en annan tjej i hennes klass spelar i pojklaget. Det gäller att ha lite skinn på näsan och göra det lilla extra för att bli accepterad bland vissa pojkar.

Igår kväll var vi iväg för att fira både svärfar och svägerska. Januari och februari är intensiva månader i vår familj när det gäller födelsedagar. Först ut är min svärmor, sedan kommer i rask takt K, svärfar, min pappa, svägerska och i slutet av februari min man. Både han och jag fyller 40 i år.

Idag var det meningen att Frosta skulle spela i Höganäs men det blev inställt. Jag sov länge i morse. Det innebär att det är första söndagen på länge som jag inte har haft något inplanerat. Jag tänkte att jag skulle ut och springa en runda men bestämde mig istället för att ta det lugnt och bara vara. Efter en lång och utdragen morgon på bästa sätt så gick jag och min man en runda istället. Vi möttes av blå himmel och kall kristallklar luft. Det ligger vår i luften!

ute

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s