Vabruari

teatime

Vabruari, det sammansatta och något uttjatade ordet av Vab och Februari. E har åkt på förkylning. Jag håller egoistiskt mina tummar och hoppas att jag ska slippa. Nu när jag kommit igång med träningen vill jag inte trilla dit igen. Vi håller hårt på handhygienen, mycket tvättande och emellanåt lite handsprit.

Allt med förkylning är av ondo även om E av barnprogrammet  Bacillakuten har lärt sig att snoret är näsans reningsverk. Förutom det så har vi den eventuella febern, halsontet och spänningen i öronen. Förkylning är således ett nödvändigt ont där störd nattsömn för föräldrarna snarare är en regel än ett undantag . Jag minns många nätter när jag suttit uppe med tjejerna och kollat på film för att det varit svårt för dem att sova med ont i öron och täppt näsa. Det är både mysigt och jobbigt.

Nu ska jag och E dricka en varsin kopp te. Det lär bli många koppar idag fast kanske fler för mig än för E som i vanlig ordning.

Ni med barn hemma önskar jag en vabbfri februari. Alla ni andra hoppas jag också slipper ifrån härjande förkylningar och andra sjukdomar. Nu bestämmer jag att vi ska hålla oss friska. 😉 Ha en fortsatt trevlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s