Jag borde få medalj….

Vaknade upp till ett snötäckt landskap och undrade lite stilla över dagens backpass. Snön yrde ute  och jag har inte dubbar till mina skor. Det gick över förväntan (dvs jag klarade faktiskt passet). Jag är inte snabb och jag är inte bäst, men när det gäller så kan jag vara envis som en åsna. Det hjälpte mig idag + peppandet från mina löparkamrater Malin, Åsa och Malin. Tack för ert peppande! Ett backpass av denna kalibern känns så mycket lättare i grupp!

Dagens pass var att springa upp och ner för Orupsbacken, varken mer eller mindre. Vi började att springa nerför. Snön yrde in i ansiktet. Backen är drygt  800 m lång. Jag har räknat ut att jag sprang ca 700 m istället. Vi var 4 stycken idag och eftersom jag sprang sist så hängde jag på de andra när de vände. Detta gjorde att jag sprang lite kortare sträcka.  De andra hann med en 300-400 meter mer än jag.

Orupsbacken x 5, totalt sprang jag i 51 minuter, hann 7.01 km och hade 7,17 som medelfart.  Det gick inte fort uppför men jag stannade inte enda gång. Jag använde liknade taktik som när jag sprang min första 5 kilometersrunda.   Jag ska bara springa till soptunnan, bara springa till trädet där borta,  så småningom var jag uppe.

Sista två rundorna uppför så var benen helt stumma. Befrielsen när jag vände och sprang utför var härligt underbar. Det kändes som om jag flög. När jag skulle uppför backen sista gången var jag helt färdig. Malin hängde på mig och peppade mig hela vägen upp. Det stödet var guld värt och nu efteråt är jag stolt över mig själv. Jag har gjort något jag aldrig trodde att jag skulle ha disciplin att klara. Jag borde få medalj… ;-). Skämt åsido, jag ska leva på detta till nästa löppass på tisdag.

orupalla

Foto: Malin P . Jippi, jag överlevde 😉 och då känns det bra men det var riktigt motigt sista backen!

orup2

Foto: Malin P. Här är jag på väg uppför och jag är så trött, så trött. Som ni ser på spåren så har vi sprungit några gånger redan.

runkeeper

Stannade bilen och tog ett foto när jag var på väg hem. Vackert och rogivande att springa när det snöar!run

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s