Ninja Warrior Sverige 2015

ninja

Bild från Kanal 5 Play

Besöket till Sölvesborg blev inställt men dagen har varit välfylld ändå. Om ni inte har sett japanska Ninja Warriors så har ni missat något. I alla fall om ni har intresse av att se hur man kan utmana sig själv både fysiskt och psykiskt.

Nu har det kommit till Sverige och går på kanal 5 torsdagar. Första avsnittet var nu i veckan. Om ni inte har Kanal 5, så går det fortfarande att se det första avsnittet gratis på Kanal 5 Play. Skulle tro att det är gratis tills på torsdag då avsnitt två sänds.

http://www.kanal5play.se och leta upp Ninja Warrior.

Kolla bland annat in Jenny Adolfsson (Kitsune i Gladiatorerna), parkourkillen från Malmö och de 4 släktingarna från Sjukarby. Helt sjukt vad vi människor kan träna oss till och så häftigt. Jag såg det efter frukosten imorse och rycktes verkligen med. När de vi hejade på lyckades, skrek vi rakt ut av glädje. Häftigt, ska bli kul att fortsätta att se.

Om ni vill se exempel från den japanska versionen så kolla in den här japanske skoförsäljaren Yuuji Urushihara. Helt fantastiskt.

http://m.youtube.com/watch?v=rVTHQ9H9kV4

2 tankar om “Ninja Warrior Sverige 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s