Perspektiv på tillvaron!

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Efter att ha skjutit upp det här med måttband så mätte jag mig idag. Bra att ha något att utgå ifrån och inte enbart vikt. Inser dock att jag kanske bör kolla över mina matvanor lite och att den dumma magen ger mig viktnoja. Kändes nästan som om jag var gravid igen och sa det högt utan att tänka mig för. Ebba kommenterade: Du kan inte jämföra det där när du var gravid med Kajsa, för då höll du ju på att spricka.  Tack Ebba för att du ger mig perspektiv på tillvaron!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s