Utmaning ! Häng på!

Jag har blivit utmanad av min man! Utmaningen är att göra 100 armhävningar i sträck. Jag har en stark misstanke om att  ideén kom till på trettondagen när vi var bortbjudna till en av mina vänner och hennes familj. Mannen i huset hade gjort ett  träningsprogram och nått upp till 70 stycken när han hade slutat.

100 låter väldigt mycket. Om jag inte prövar så vet jag ju inte om det kommer att gå,  så varför inte. Vi kommer att köra programmet på sön, tis och tor. Innan vi börjar så ska man göra ett initialt test, något som vi båda redan har genomfört. Jag hamnade på 19 och Jesper på 11 stycken. Det innebär att vi båda blev rankade som treor utifrån en sjugradig skala där sju är bäst. Första veckan kommer således att se ut enligt kolumn 3 nedan (11-20 push ups). Spännade att se hur det går! Jag ska försöka komma ihåg att återrapportera. Efter 6 veckors träning så ska man ta det lugnt ett par dagar och sedan gäller det! Kommer det att gå? Vi får se! Om du hänger på, lägg gärna en kommentar.

Screen Shot 2015-01-10 at 5.06.08 PM

Skärmdump hämtad från http://www.hundredpushups.com där du även finner träningsprogrammet som vi kommer att utgå ifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s