Because you’re worth it

När jag var liten så kände jag mig ofta ganska vilsen. Speciellt under mina första år i grundskolan. Från det att jag lärde mig att läsa så försjönk jag i böckernas värld och vilken värld! Den var underbar och genererade så många känslor inom mig. Mina favoritstunder var när jag kunde sjunka ner i böckernas värld och bara vara. Ingen press, ingen stress, bara att hitta den där egna stunden för mig själv. När jag blev äldre så blev mina vänner allt viktigare och jag fick vänner i olika stadier i mitt liv.

Nu är det 10 år sedan vi flyttade in i huset och lämnade Malmö. Vänskapsband bröts av men en del fanns kvar och jag vet att jag funderade över det här med vänskap i vuxen ålder. Kunde jag hitta nya vänner? Här, där jag kände ingen?  Idag med facit i hand så vet jag att jag inte hade behövt tvivla. Vännerna finns där ute.  Det kan vara grannen, kvinnan i affären, föräldrarna till barnens kompisar, kompisars kompisar, träningskompisarna, kollegorna, män, kvinnor och alla i blandade åldrar. Om ni läser detta så vet ni vilka ni är. Tack för att ni finns och för att du är just du!

Jag har och har haft förmånen att träffa så många otroligt inspirerande människor i mitt liv. Ibland skulle jag gärna slå knut på mig själv för att umgås ännu mer än jag gör idag med mina vänner men jag kan inte. Jag har upptäckt att en av de viktigaste människorna i mitt liv är mig själv och precis som när jag var liten så behöver jag den där lilla stunden för mig själv för att kunna räcka till för alla andra.

Du som läser det här, ta hand om dina vänner, ta hand om din familj men framförallt ta hand om dig själv. Because you’re worth it!

En tanke på “Because you’re worth it

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s