Snön kom till MittSkåne

snö

Idag kom snön till Mittskåne och la sig som ett tunt täcke över marken. Snö i Skåne och vips har du inställda tåg. Det slår nästan aldrig fel och inte heller denna gång. J kom hem igen för att arbeta hemma efter att två tåg efter varandra hade ställts in.

Julledigheten har varit skön men helt tokig och vi har vänt på dygnet. Tidiga morgonar och kvällar har blivit sena kvällar och sena morgonar med frukost framåt 10-tiden. Skönt, men inte helt lätt när det är dags att anpassa rutinerna efter vardagen igen.

Idag har både skolan och fritids stängt så vi har en extradag här hemma som behövs. K har fått halsont och förkylning. Jag hoppas att jag slipper denna gång då jag fortfarande har nov-dec förkylningarna i färskt minne och äntligen har kommit igång med träningen igen.

Måttbandet har återfunnits, så idag ska jag mäta mig för att inte hänga upp mig på min vikt. Jag har hört att muskler väger mer än fett och förhoppningsvis så kommer jag att bygga lite muskler under kommande halvår. Behövs inte så mycket men kanske lite mer. Jag är en person som älskar bekräftelse på mina framsteg (vem gör inte det) och i min enfald så kan jag stolt hålla fram min arm mot J för att be honom känna om den känns mer hård än innan. Jag tycker det men får känslan av att han inte riktigt tycker samma.

En tanke på “Snön kom till MittSkåne

  1. Skönt med ledighet men även skönt att komma tillbaka till vardagen 😜
    Tror nog att både måttband och vågen får fram här, klädena stramar lite 😥
    Hoppas verkligen att du slipper förkylning mer, detta året 😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s