Viktkontroll

63,6 kilo! Det finns många sätt att förhålla sig till en siffra och precis som allting annat så är siffran bara högst aktuell när den sätts in i sitt eget sammanhang. Eftersom jag visste att detta nya år skulle föra med sig en mängd löften/mål från min sida och jag översvämmades av budskapet ” Det spelar ingen roll vad du gör mellan jul och nyår utan det är vad du gör mellan nyår och jul som räknas”. Nåja, kanske inte riktigt sanning att jag översvämmades. Jag såg nog det budskapet en eller två gånger men duplicerade det för mig själv för varje ynka extra kalori som jag stoppade in i munnen mellan just jul och nyår. Idag kom då domen när jag ställde mig på vågen.

Screen Shot 2015-01-04 at 9.17.28 AM

Allt som allt så har jag ökat 1 kg om året i snitt sedan K föddes 2004. Varav de sista 5 kg det senaste året och detta trots att jag börjat träna. Det är ju bara så att vikten kommer jag inte att kunna lita på under dessa kommande sex månader. Det får bli måttbandet istället om jag nu bara kan hitta det. Vikten hoppas jag ska gå ner på köpet, ska bli intressant att se hur det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s