Pizza och pingviner

Standard på nyårsdagen hos Månssons är att äta pizza och göra så lite som möjligt. För att jag skulle känna mig lite mer hälsosam så tog jag en pizza med ruccola på, supergott! V.E.S.P.A har jättegoda pizzor och är väl värt ett besök om ni befinner er i Malmö som vi gjorde idag.

Vid Gustaf Adolfs torg så fanns det både renar, granar, pingviner och en isbjörn som var belysta och ett stort paketträd. Synd att det inte var mörkt ute, för jag kan tänka mig att det varit en upplevelse att se alla dessa ljusinstallationer i mörker. Även musikantstatyerna på gågatan ner till Stortorget hade fått fina julskruder.

På Filmstaden var det dags för pingvinerna. Vi översvämmades av Basses gullighet, Skepparens ledarförmåga, Kowalskis planer, Ricos logistikhantering och deras samarbetsförmåga. Vilket team, blygsamhet är inte riktigt deras grej och det är härligt uppfriskande.

Jag önskar er alla en riktigt god fortsättning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s