Nyårsafton 2014

nyar2Klockan 09:00 på Nyårsafton gjorde jag något jag aldrig gjort förut. Jag tränade på årets sista dag med Lifestyle by Emma . Bilden i nedre vänstra hörnet är lånad från Emmas sida: http://blogg.lifestylebyemma.se

Emma kör funktionell, pulsbaserad styrketräning och förutom att det är grymt jobbigt, så är det jättekul. Totalt har jag kört 13 gånger ca 2 ggr i veckan med uppehåll ett par månader nu i höstas när jag var sjuk. I början gjorde jag max 2 armhävningar på fötter och nu kan jag göra 10 stycken på fötter. När vi kör armhävningar på passet och inte orkar längre så råder Emma oss att köra armhävningar mot väggen istället för på knäna och jag känner att jag blir starkare. På träningen brukar vi även köra svingar med kettlebell, där har jag ökat från 8 till 12 kilo. Det låter kanske inte så mycket men jag inser att jag inte varit direkt stark innan och jag skäms lite grann över att jag låtit kroppen förfalla. Vi har trots allt bara en kropp och ett liv och borde försöka göra det bästa av det.

Nyår firade vi med bästa familjen L-O som vi har känt sedan Kajsa var 2 månader gammal. Vi lärde känna varandra i Malmö när jag gick på mamma-barn gympa och båda har vi en dotter som heter Kajsa. Det visade sig att de hade gått ut från patienthotellet när vi kom dit från BB. Vi har varit med om mycket tillsammans, både berg och dalar och genom framförallt dalarna har vi utvecklats vidare tillsammans. Jag är gudmor till deras yngsta dotter som syns i nedre högra hörnet. Underbar tjej med skinn på näsan och mycket bestämd vilja.

Tolvslaget avnjöts i en park i Limhamn med skumpa och fyrverkerier. Samtidigt som jag aldrig sett så mycket fyrverkerier förr så blev jag minst sagt lite chockerad över säkerhetsavståendet från publik och de som tände på raketerna. Det var inte många meter emellan och barnen verkade inte heller så hårt hållna. Allt som allt i alla fall en väldigt lyckad kväll och vi upptäckte ett nytt spel. Spelet som heter ”Sequence” rekommenderas skarpt för alla er som t ex gillar kortspel. Hoppas att ni alla hade en riktigt trevlig nyårsafton! Nyårslöften från min sida återkommer jag till i kommande blogginlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s