Två dagar kvar…

IMG_1076

Två dagar kvar till nyårsafton och inte en tillstymmelse till snö ute. Det snöade faktiskt i Skåne häromdagen men här där vi bor uteblev snön. Jag har tänkt att 2015 ska bli det året när jag faktiskt tar mig i kragen och gör något av mitt soffsittarliv (känner du igen dig?).

Jag kommer ihåg när jag var i tjugoårsåldern och träningen var en stor del av mitt liv. Hur folk strömmade till gymmet precis efter nyår för att ett par månader senare återgå till gamla vanor. Jag vet att jag då sa till mig själv att jag skulle minsann fortsätta träna även efter jag fyllt 30. Naiv, godtrogen eller kanske inte tillräckligt motiverad men det blev inte som jag tänkt mig. 2015 blir kanske året när jag ändrar på det. Vi får se! Förutsättningarna är bättre än jag har haft på ett tag. Jag har börjat löpa, skaffat träningskompisar och en personlig PT. Det bådar gott för 40-årskrisen. Vad ska du göra på det nya året?

2 tankar om “Två dagar kvar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s